Vernieuwde Veiling Kroamschudd’n in Hengevelde; Een Mix van Live en Online Bieden!

Hallo inwoners van Hengevelde en omstreken! Bereid je voor op een opwindende twist in de jaarlijkse veiling van Kroamschudd’n in Hengevelde. Dit jaar brengen we jullie het beste van twee werelden met een innovatieve mix van live en online bieden.

🎉 Een Frisse Wind in de Traditionele Veiling Onze veiling dit jaar is allesbehalve gewoon. Met 22 schitterende items, allemaal royaal aangeboden door onze gemeenschap, wordt het een spektakel waarbij elke euro rechtstreeks naar het goede doel gaat. Dit jaar hebben we de veiling een extra dimensie gegeven door live bieden op het evenement te combineren met de flexibiliteit van online biedingen.

🎶 Live Sfeer en Digitale Gemakken Terwijl je geniet van de gezellige sfeer op het plein, compleet met live muziek van Double6 en DJ Kasper, kun je ook meedoen aan de veiling. Bied live mee op je favoriete items en voel de spanning en plezier van het moment. En voor degenen die er niet fysiek bij kunnen zijn, geen zorgen: onze digitale veiling op Marktplaats staat open voor iedereen, overal.

💻🔨 Online en Live Bieden: Voor Elk Wat Wils Ongeacht waar je bent, je kunt deelnemen aan deze unieke veilingervaring. Blader door de veilingitems online en plaats je bod, of dompel jezelf onder in de actie op het evenement zelf. Met deze hybride aanpak zorgen we ervoor dat iedereen, ongeacht hun voorkeur of locatie, kan bijdragen aan ons goede doel.

💳 Vlot en Veilig Betalen Heb je het winnende bod? Gefeliciteerd! Betalen is eenvoudig en veilig, of je nu ter plaatse bent of online biedt. Gebruik contant geld, pin of Tikkie voor een soepele transactie.

📣 Deel en Doe Mee Dit is het perfecte moment om samen met vrienden, familie of collega’s te bieden op een van de vele fantastische items. De eerste biedingen zijn al geplaatst, dus wacht niet langer! Bezoek onze website en Marktplaats-link om je favoriete items te bekijken en je bod uit te brengen.

➡ Online veiling: Marktplaats Link
➡ Voor meer veilingnieuws en details: www.kroamschuddeninhengevelde.nl/veiling

Wees onderdeel van deze vernieuwde veilingervaring bij Kroamschudd’n in Hengevelde en help ons om een groot verschil te maken voor onze goede doelen!