Vrijwilliger worden bij Kroamschudd’n in Hengevelde? Dat kan!

Het jaarlijkse kerstspektakel, Kroamschudd’n, staat voor de deur en we hebben JOUW hulp nodig om dit evenement tot een onvergetelijke ervaring te maken. Samen met de Ouderraad en Team Hans zijn we druk bezig met de voorbereidingen, maar we kunnen niet zonder onze geweldige vrijwilligers.
Of je nu wilt helpen bij de opbouw en afbouw, een marktkraam wilt bemannen, je kookkunsten wilt laten zien in de horeca, of zelfs wilt schitteren als figurant tijdens het event, er is een rol voor iedereen!
Meld je aan als vrijwilliger en draag bij aan de magie van de feestdagen. Vul ons online formulier in om je aan te melden, hier meer informatie over de diensten: https://forms.gle/6Nep9mDpj4PspKZh6
Samen kunnen we deze speciale dag onvergetelijk maken voor onze gemeenschap. Laten we de handen ineenslaan en samen een schitterend evenement creëren!
Als je vragen hebt, neem dan contact met ons op via Niels Pierik, voorzitter ouderraad, 06-31919153. We kijken ernaar uit om samen met jou de feestelijke kerstmarkt te laten schitteren!