Wederom laat de wensboom van zich horen door een prachtige wens in vervulling te laten gaan!

Voor Mila Broshuis was het dit keer de beurt om haar wens in vervulling te laten gaan nadat ze in December een wens in de kerstbal heeft gedaan en deze in de  desbetreffende boom heeft gehangen.
Het kostte even wat moeite om het de tekst te “ontcijferen” aangezien de storm heel wat ballen de boom heeft uit geblazen en nat zijn geworden. Haar wens was om nog een keer bij opa Tonnie Broshuis lekker te gaan lunchen met haar broer Wes en haar nichtjes Lotte en Ninke Ros.
Voordat de Petrusschool overging op het continue rooster, deden ze dit ook vaak ter overbrugging van de middag pauze van school. Hier had ze zulke fijne herinneringen aan dat ze dit graag nog eens zou willen doen voordat opa Tonnie gaat verhuizen. Haar wens hebben we nog eens een speciaal tintje kunnen geven om dit op de verjaardag van oma Hermien (inmiddels helaas overleden) in vervulling te laten gaan.

Op 29 April was het dan zover! Compleet overdonderd en onverwacht werd er een zeer uitgebreide en overheerlijke lunch aangeboden door eetsalon Yess bij Tonnie aan huis. Zoals op de foto’s te zien is, was het weer een zeer geslaagde vervulling van deze wens.