Wens een wens voor 6 januari

Ik kan mij niet voorstellen dat jullie het er in deze dagen het er niet over gaan hebben of hebben gehad. Tijdens het kerstdiner op 1e of 2e kerstdag of tijdens de wandeling om het eten te laten zakken. Ik kan mij niet voorstellen dat jullie niet over de volslagen geslaagde PetrusShow uitzending van 11 december gaan hebben. En dan uitspreken naar elkaar dat er onmeuning veel geld is opgehaald voor het jeugdhonk, de basisschool en de Wensboom. “Ze zegt dat ze 10.000,- euro op hebt haalt, ma ik heb ok al wal andere bedrag’n heurt”.
Tja, speculeren blijft een mooi spel.

En als jullie dan toch de kinderen en/of de hond aan het uitlaten zijn, heb het dan ook even over het lief en leed in deze wereld en die van dichter bij de deur. Heb het er maar over hoe je een ander voort kunt helpen. Hoe je een ander een moment kunt bezorgen om nooit meer te vergeten. Heb het er dan maar over dat je, vooral in deze tijden, dient om te kijken naar elkaar.

Wij, de organisatie van Kroamschudd’n in Hengevelde, dagen jullie allen uit. Maak het verschil! Doe een wens voor een ander. Het moet wel heel gek zijn, wil een goede wens niet worden uitgekozen. Het moet wel heel gek zijn dat de organisatie daar geen passende invulling aan kan geven. Daag ons uit en beleeft wat voor een moois er allemaal mogelijk is. Want tja, speculatief zal het aan de aantal centen niet kunnen liggen. Maar vergis je niet! Omzien naar een ander hoeft geen geld te kosten, wel inzet. En die heeft de organisatie!

Dus bij deze; gooi je wens in de brievenbus die bij de Wensboom staat of ga naar:
  https://kroamschuddeninhengevelde.nl/wensboom en vul je wens daar digitaal in.

Dit kan nog tot 6 januari.

Hebben jullie nog een extra moment om tijdens het oliebollen eten het er ook nog even over te hebben.

Verder wens ik jullie allen en jullie naasten, een fijne 2e kerstdag en een gezond 2022!

Namens Kroamschudd’n in Hengevelde

Esther Schonenborg