Wensboom; de laatste wens van 2022!

Op de valreep van 2022 werd er weer een wens uitgevoerd. Dit keer voor Johan en Ingrid Vogt. Ingrid fietst op de vrijdagochtend met de WegdamTrappers rond, en juist deze dames hadden voor hen een wens in de boom gehangen. Saillant detail; onderling wisten de dames van deze fietsclub niet dat ze een wens hadden ingediend voor Ingrid. Maar goed, dat geheel terzijde.

Johan en Ingrid; ze zijn altijd betrokken met het wel en wee in Hengevelde. Het gevoel heerst dan ook in het dorp dat je, wanneer je materieel nodig hebt, of andere zaken, je bij hen kunt aankloppen. Denk bijvoorbeeld aan de zomerfeesten of aan de oud-ijzerdag.

10 januari 2020, de dag dat alles veranderde. Het ongeval, met als grote gevolg, een dwarslaesie bij Johan. De dwarslaesie had niet alleen gevolgen voor Johan, maar voor het hele gezin. Bewonderenswaardig hoe eenieder in dit gezin met het verdriet en de verandering omgaat met een positief zicht op de toekomst.

Corona stond niet alleen het volledige revalidatie proces van Johan in de weg, maar ook het “Sara feest” van Ingrid kon niet doorgaan. Ook het 25-jarige huwelijksfeest van Johan en Ingrid kon niet worden gevierd zoals zij dat zelf voor ogen hadden.

De emotionele impact van de afgelopen 3 jaren is tot aan de dag van vandaag groot. Dat was de reden voor de “fietsclub” om een wens in te dienen. Het hele gezin verdient wel een keer om samen ‘iets’ leuks te ondernemen, was het idee. Middels een pakketje met een wijntje voor Ingrid en een whisky voor Johan, kreeg het gezin kaarten voor een theatervoorstelling van Veldhuis en Kemper.

Namens de wensboom comité en de Wegdamtrappers: veel plezier en geniet ervan.

n.b.: Wil je het jaar goed beginnen middels het indienen van een wens? Doe dat vooral! Hierbij de link naar het invulformulier: https://kroamschuddeninhengevelde.nl/wensboom/