Wensboom maakt dromen waar: Ouderen naar Hengelose Revue

Afgelopen zondag is er een hele mooie wens vervuld uit de Wensboom. Elk jaar staat de Wensboom rond kerst en oud en nieuw bij de kerk. Eenieder die een mooie wens heeft mag deze daar indienen.

Zo kwam vorig jaar de wens binnen van Sandra Veehof. Haar dochter Ilse zit al een aantal jaren in het revue-gezelschap van Hengelo en Sandra gaat er graag naar toe voor een fijne avond. Ze vindt het zo’n mooie belevenis dat ze dit ook voor anderen wenst. Dit is altijd in januari en vorig jaar werd het te kort dag om nog te regelen, daarom is deze wens doorgeschoven naar januari 2024. Hierdoor was er ruimte om een goede voorbereiding te treffen.

In een samenwerking met Sandra en De Wensboomcommissie zijn 24 ouderen uitgenodigd om naar de voorstelling ‘Blinkend Goud’ van de Hengelose Revue te gaan. Het was een geheel verzorgde middag. Alle genodigden zijn door een groepje vrijwilligers opgehaald van huis en naar de bus gebracht. Vanuit daar zijn we met zijn allen op pad gegaan naar Hengelo.

Onze buschauffeur André Assink zorgde voor het entertainment met praatjes en muziekplaatjes. Na de tijd kwamen er mooie reacties over het toneelspel, de dans en de zang onder het genot van een borrel. Sandra heeft na de voorstelling het hapje en drankje geregeld in het theater en Ilse heeft prachtige rozen uitgedeeld. Na de tijd werden de loophulpjes weer ingeladen in de bus en konden we terug naar Hengevelde.

We kunnen zeggen dat het zeker een geslaagde middag was!