zondag, 26 januari 2020 06:26

Samen maken we er een mooi feest van

De publicatie rondom het Carnavalsprogramma 2020 heeft de nodige stof doen opwaaien, maar gelukkig hebben we ook vele positieve reacties ontvangen.
Tuurlijk, het is anders dan we van voorgaande jaren gewend zijn, maar manks moi ’n keer wat aans probeer’n. Nig dan? En is het niet wat draaien we het volgend jaar weer om! Eerst samen beleven en dan achteraf een mening vormen.
Van pionieren wordt je rijker of het resultaat nu positief of negatief is. Blijf je zitten, boer je achteruit!
Aan jullie de keus. Want dat blijft het uiteraard altijd. Je hebt zelf de keuze om mee te gaan, je eigen feestje te vieren of thuis te blijven. Maar samen in de polonaise is toch veel gezelliger?
Dit is het programma:
Luuk wint mooie prijs door afval netjes weg te gooien
McDonald’s Nederland verrast in Hengelo de gelukkige winnaar van de landelijke zwerfafvalcampagne You Bin It, You Win It. Met deze campagne daagt McDonald’s gasten uit om samen de strijd aan te gaan tegen zwerfafval. Zo wil het bedrijf uit de lijst van meest gevonden merken bij zwerfafval in Nederland verdwijnen. De winnaar werd bij McDonald’s restaurant Hengelo Zuid verrast na het goed weggooien van zijn afval.

Al jaren doet McDonald’s er alles aan om zwerfafval te verminderen en op te ruimen. Helaas belandt een klein deel van de verpakkingen nog steeds op straat. Daar wil McDonald’s vanaf. Daarom lanceerde McDonald’s de campagne You Bin It, You Win It, de eerste zwerfafval- loterij in Nederland waarbij een presentator samen met een afvalexpert gasten beloont met mooie prijzen voor het correct weggooien van hun afval. McDonald’s wil op deze manier gasten bewust maken van de positieve gevolgen van afval goed weggooien: een schone omgeving en van het afval in de afvalbakken laat McDonald’s door nascheiding van het papier en plastic weer nieuwe materialen maken. Deze week was Luuk Freriksen de gelukkige winnaar van een Cube Mountainbike.
Susanne Afman, Communicatie Consultant McDonald’s Nederland zegt: “Met de You Bin It, You Win It campagne willen we gasten bewust maken van de positieve gevolgen van het netjes weggooien van afval. Van tevoren is geloot waar de prijzen gaan vallen en wanneer. Gisteravond was Luuk de gelukkige winnaar. We wensen hem heel veel plezier met de prijs en dagen alle gasten uit om samen met ons meer te doen voor minder afval!”
 
maandag, 20 januari 2020 06:00

Mark Escher met alle egards geïnstalleerd

Zondag 19 januari 2020 zal voor altijd een speciale plek innemen in het hart van de prins carnaval 2020 van de carnavalsvereniging Sterzo uit Goor; Mark Escher. (ZIE DIT BIJZONDERE FOTOALBUM)
Het was de middag van de plaatsing van het bord CQ-paal aan de Schoolstraat in Goor; dit om helderheid te verkrijgen waar de hoogheid woonachtig is: De duidelijkheid omtrent de doelstelling bleek naderhand even onduidelijk als voorheen! Waar woont prins Mark?
De opkomst in zake de genodigden ging richting de 100%; een ware mix van Hengevelde en Goor. De inmiddels bekende discussie onderging de vrije loop: woont hij in Hengevelde of toch in Goor? In ‘beide kampen’ werd deze middag de opmerking gemaakt: Ga ik even over de brug, dan graag zo snel mogelijk weer terug. Dit was op geen enkele wijze terug te vinden in de wijze waarop de aanwezigen de bijeenkomst in gingen: Het carnaval gebeuren was een ware mix van Goor en Hengevelde!

dinsdag, 21 januari 2020 06:19

Jaarlijkse worstactie weer van start

Op vrijdag 24 en zaterdag 25 januari heeft volleybalvereniging Cupido weer de jaarlijkse worstactie, afkomstig van Keurslager Brummelhuis! Vrijdag en zaterdag komen de leden van Cupido bij u langs om heerlijke worst te verkopen. Ook dit jaar zal er weer een kraam zijn bij bakkerij Nollen, waar u de lekkere mini grillworst en metworsten kunt kopen, en tevens ook proeven. Ook aan de deuren verkopen we de metworsten en mini grillworstjes.
Heeft u interesse in de mini grillworstjes en/of metworsten? Kom gezellig langs bij het kraampje en proef de heerlijke worsten!
Verkoopprijzen van de worstactie:

Uitslagen van 16 januari 2020:

Lijn A
1. Betsie Cent & Anny Scholts            57.8%
-. Mieke Kortier & Anja Volker           57.8%
3. Willy Haan & Herman Haan              52.1%

Lijn B
1. Yvonne Stevens & Gerard Katier        64.6%
2. Ine Haafkes & Johan Semmekrot         61.5%
3. Toos van den Einde & Femmy Kuijer     58.2%

Lijn C
1. Edith te Vaarwerk & Tjalling de Vries 62.5%
2. Netty Wuite & Gert Mooij              55.8%
3. Marion Kole & Rikie Kuipers           54.9%

Pagina 1 van 424