vrijdag, 18 september 2020 08:36

Mooie opbrengst collecte

Ondanks de coronacrisis heeft de collecte van de Prinses Beatrix Spierfonds het mooie bedrag van 1455 euro opgebracht.

Gevers en collectanten hartelijke dank.

dinsdag, 15 september 2020 07:54

Wilfried neemt na vele jaren afscheid

Jeugd en Jongeren Werk Hengevelde heeft na 12 jaar lid te zijn geweest afscheid genomen van Wilfried Hartgerink. Jeugd jongeren werk organiseert ongeveer elke 8 weken een informatieve of leuke actieve avond voor jeugd, die van de basisschool komen en naar de 1e en 2e jaar van het voortgezet onderwijs gaan. De laatste 2 jaar stond Wilfried bekend als een doortastende voorzitter. Er is hem een kleine attentie aangeboden voor zijn inzet. De voorzittershamer heeft hij doorgegeven aan Annemiek Zwienenberg. Wij als leden van jeugd jongeren werk wensen Annemiek heel veel plezier en succes.

woensdag, 16 september 2020 05:34

Hengeveldenaren in Zilver Magazine

In het herfstnummer van Zilver Magazine, het tijdschrift voor de Twentse 65-plusser, dat deze week verschijnt, zijn ook Hengevelde en omstreken weer uitgebreid aanwezig. In de rubriek 65. En nu? Staat voetbaltrainer Jan van Staa centraal, maar ook Cecelia Hofmeijer-Groothuis uit Kerspel Goor en Yvonne Kiezenbrink-Vossebeld uit Hengevelde vertellen wat er met hun leven gebeurt, nu ze 65 zijn geworden. Grada Wolters-Ten Thije (91) komt aan het woord over haar passie voor voetbal en motorcross.

Gisteren heeft het bestuur van Vrouw Actief Hengevelde aan de redactie te kennen gegeven om het programma 2020-2021 voorlopig te annuleren. Ze laten het volgende weten: "Tot dit besluit zijn wij gekomen omdat vanuit de overheid wordt opgeroepen om niet noodzakelijke bijeenkomsten te vermijden daar waar mogelijk is. Het coronavirus heeft ieders sociale leven op de rem gezet. Het bestuur begrijpt dat dit voor iedereen een teleurstelling is, maar onze leden weten ook, dat deze beslissing is genomen om elkaar te beschermen. De boekjes met daarin de leuke activiteiten liggen kant en klaar. Maar helaas. Toch verklappen we nog niet welke mooie avonden wij in petto hadden, en wellicht dat er op termijn een aantal door kunnen gaan. Ook gaat V.A.H. zich deze maand aanmelden bij de RABO ClubSupport. Hopelijk gaan er veel leden en ook niet leden op onze vereniging stemmen, zodat we een mooi bedrag kunnen binnenhalen. Onze avonden gaan dan nog mooier, boeiender en interessanter worden. We houden u hiervan natuurlijk op de hoogte."

Het benefietfeest van afgelopen 25 januari op het bedrijf van Brian Wegdam, Wegdam Foodlink  is een groot succes geworden. Er zijn ruim 270 naaimachines ingezameld uit Hengevelde, Haaksbergen en ver daarbuiten.Tevens is er veel geld en naaimachines  ingezameld, allemaal voor tienermoeders in Sierra Leone. Daarnaast hebben mensen ook kleding, stoffen en naaibenodigdheden gedoneerd, met name Brian Kuipers (veel bruidsjurken)  en Frits Bauhuis (blouses en een fantastische collectie naaimachines) 

KLIK HIER voor  fotoalbum van de actie, in Nederland en Sierra Leone
De opbrengst van deze avond is gebruikt voor:

Pagina 1 van 447