dinsdag, 14 januari 2020 19:57

Hof van Twente omarmt eerlijke handel

Geschreven door
Niet alleen in woorden, maar ook in dadenNog deze maand worden Fairtrade gemeente borden geplaatst op de invalswegen van de zes kernen van de gemeente Hof van Twente, waarmee de gemeente laat zien een echte fairtrade gemeente te zijn. Zie voor locaties bijgaande foto’s.
Fairtrade werkt aan 10 van de 17 duurzame ontwikkelingsdoelen van de verenigde Naties, de Sustainable Development Goals  (SDG). De gemeente sluit zich hierbij dus aan. Een goed begin, nu kunnen we alle duurzame doelen ter hand nemen. Laten we gezamenlijk, inwoners, bedrijven en maatschappelijke organisaties, werken aan deze 17 duurzame ontwikkelingsdoelen van de Verenigde Naties, waaraan wereldwijd wordt gewerkt om de grote problemen aan te pakken en een werkelijk duurzame ontwikkeling te bereiken en samen in de Hof alvast stappen te zetten. Binnenkort volgt meer nieuws over de SDG gemeente.
Doe ook mee en koop fairtradeproducten in supermarkt en Wereldwinkel, dé win-kel voor fairtrade en duurzame cadeaus.
Fairtrade! Wat anders?
 
 
Laatst aangepast op dinsdag, 14 januari 2020 22:07
Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.