dinsdag, 21 januari 2020 06:19

Jaarlijkse worstactie weer van start

Geschreven door
Op vrijdag 24 en zaterdag 25 januari heeft volleybalvereniging Cupido weer de jaarlijkse worstactie, afkomstig van Keurslager Brummelhuis! Vrijdag en zaterdag komen de leden van Cupido bij u langs om heerlijke worst te verkopen. Ook dit jaar zal er weer een kraam zijn bij bakkerij Nollen, waar u de lekkere mini grillworst en metworsten kunt kopen, en tevens ook proeven. Ook aan de deuren verkopen we de metworsten en mini grillworstjes.
Heeft u interesse in de mini grillworstjes en/of metworsten? Kom gezellig langs bij het kraampje en proef de heerlijke worsten!
Verkoopprijzen van de worstactie:
Pakketje van 3 metworsten €8,00
2 pakketjes met elk 3 metworsten €15,00
Pakketje minigrillworstjes €5,00
2 pakketjes minigrillworstjes €9,00
 
Alle opbrengst van de worstactie gaat naar de vereniging. Hiervan kunnen we diverse activiteiten organiseren en nieuwe materialen aanschaffen.
Wij hopen u te zien op vrijdag 24 of zaterdag 25 januari!
Laatst aangepast op dinsdag, 21 januari 2020 15:01
Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.