woensdag, 29 april 2020 17:08

Reminder: Online Bingo vanavond en morgenavond voor de Petrusschool

Geschreven door

Hallo leerlingen van de Petrusschool. Zoals juf Dineke al in de laatste nieuwsbrief heeft vermeld, organiseert de Ouderraad een Online Bingo. Jullie persoonlijke Bingo-kaarten zijn ook reeds via de mail van je ouders naar jullie toegestuurd. Print ze maar snel uit, want:

Vanavond zijn eerst groep 1 en 2 aan de beurt om 18:30 uur start de Online Bingo voor hen. Aansluitend zijn de groepen 3, 4 en 5 aan de beurt. Hiervoor start de Bingo om 19:15uur. Morgenavond om 19:15 uur houd de OR de Online Bingo voor de groepen 6, 7 en 8. 

In de mail waar ook je bingokaart in zat, zat ook de uitleg. Lees deze eerst even goed na. Log dus vanavond of morgenavond in via https://www.facebook.com/hengeveldetwente en doe mee voor prachtige prijzen !

nb: je hoeft geen facebook account te hebben om mee te doen, maar dat wordt allemaal uitgelegd in de brief die in de mailbox zit.

Redactie WegdamNieuws3

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.