woensdag, 01 juli 2020 05:18

Coronix op 14 augustus: Lasergamen, stormbanen en waterspellen

Geschreven door

Helaas dit jaar geen houtdorp in Hengevelde. Wel organiseert de Culturele Werkgroep de Markering op de allerlaatste dag van de schoolvakantie, vrijdag 14 augustus, een spectaculaire dag vol games en spelletjes! Hiervoor zijn alle kinderen die dit jaar in de groepen 3 tot en met 8 zitten uitgenodigd. Wat gaan we doen? Hierbij alvast een een tipje van de sluier: Op het terrein van WVV'34 komt er een heus lasergame terrein, waar in twee groepen tegen elkaar gespeeld gaat worden met gameguns. We dagen dan ook alle fanatieke jongens en meisjes, die wel tegen een stootje kunnen en houden van een spelletje 'real live' gamen uit om mee te komen doen! Daarnaast zetten we een indrukwekkende hoeveelheid aan stormbanen neer, en enkele springkussens met springspellen voor de jongste groepen. En uiteraard zullen de waterspellen niet ontbreken. Kortom het gaan een paar leuke en gezellige uurtjes worden, waarbij het ook aan eten en drinken niet ontbreekt.

Geef je (kind) vóór 6 juli a.s. op voor Coronix, via houtdorphengevelde@hotmail.com. Geen aanmelding = helaas geen deelname 
Wanneer: vrijdag 14 augustus
Groep 3 - 5:  van 9.30 - 12 uur
Groep 6 - 8: van 14.00 tot 16.30 uur
Plaats: op het terrein van WVV'34
Kosten: €10 per kind. Dit bedrag kan overgemaakt worden op Ibanrekening NL52RBRB 0969447264 tnv St. Markering o.v.v. Coronix en de naam van uw kind(eren).
 
Geef je snel op!
Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.