maandag, 13 juli 2020 21:39

Zaterdag 18 juli: MALLORCA MEGAPARK PARTY!

Geschreven door
Jetzt geht's los! Traditiegetrouw de bouwvak aftrappen én terug van weggeweest is onze tropische Mallorca Megapark Party!
Onder leiding van Ballerman Radio en HARRY brengen we Mallorca naar ’t Kooltje en hoef je niet meer te treuren omdat je het vliegtuig niet meer kan pakken, maar bestel jij jouw Towers Bier en Buckets Wodka Lemon of Wodka Cherry bij ons in de tent.
Het wordt een superweertje, dus starten we om 13:00 uur. Kom jij op dat tijdstip binnen? Dan krijg je je eerste Bier Tower van ons! Reserveer je plek nu via een appje naar 06-13516768 en verzeker jezelf van een fijn stekkie. Als je voor 18:00 uur niet binnen bent, moeten we helaas jouw tafel vergeven aan andere dorstige personen.
Tschüss!

kool 2

Laatst aangepast op maandag, 13 juli 2020 21:43
Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.