woensdag, 16 september 2020 05:34

Hengeveldenaren in Zilver Magazine

Geschreven door

In het herfstnummer van Zilver Magazine, het tijdschrift voor de Twentse 65-plusser, dat deze week verschijnt, zijn ook Hengevelde en omstreken weer uitgebreid aanwezig. In de rubriek 65. En nu? Staat voetbaltrainer Jan van Staa centraal, maar ook Cecelia Hofmeijer-Groothuis uit Kerspel Goor en Yvonne Kiezenbrink-Vossebeld uit Hengevelde vertellen wat er met hun leven gebeurt, nu ze 65 zijn geworden. Grada Wolters-Ten Thije (91) komt aan het woord over haar passie voor voetbal en motorcross.

Hengevelde speelt ook een kleine rol in het leven van Babs Timmerman-Stoevenbeld uit Overdinkel, de weduwe van Gert Timmerman. Zij vertelt erover in het uitgebreide interview dat Zilver Magazine met haar had.

In het glossy Magazine staan nog meer interviews, reportages, fraaie foto’s, columns en andere artikelen die interessant zijn voor de Twentse pensionado’s. Het blad is verkrijgbaar bij de Bazar van Jon. Benteloërs kunnen terecht bij de Dagwinkel.

Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.