woensdag, 23 september 2020 05:25

Truckrun Hof van Twente gaat door Hengevelde

Geschreven door

Ook dit jaar zal er een Truckrun door de Hof van Twente plaatsvinden. Het is de eerste Truckrun in 2020 die in Oost-Nederland doorgaat en de stoet vrachtwagens zal ook dit jaar weer door Hengevelde rijden. Deze derde editie wordt gehouden op zaterdag 3 oktober. Vanwege de Corona omstandigheden zal de Truckrun in een enigszins aangepaste vorm worden gehouden. De start en finish zijn verplaatst naar de parkeerplaats bij Dieka van de Kruusweg, zodat er meer ruimte is voor de aanwezigen. Ook is het eindfeest met livemuziek geschrapt, maar zal de inmiddels traditionele Truckershap voor de deelnemers zeker niet ontbreken! 
De vrachtwagens zullen rond 14.00 uur vertrekken voor een tocht door o.a. Delden, Bentelo, Diepenheim, Goor, Stokkum, Elsen, Deldenerbroek, Hengevelde en Markelo.

Er zal bij Dieka van de Kruusweg een speciale zone worden ingericht waar het publiek de deelnemers kan uitzwaaien. De animo om deel te nemen aan de Truckrun is ook dit jaar weer groot. “Er zijn ongeveer 50 deelnemers en ook het enthousiasme van chauffeurs, verkeersregelaars en andere vrijwilligers is geweldig. Eenieder wil graag meewerken om de doelgroep in deze moeilijke tijden toch een onvergetelijke dag te bezorgen”, zegt Willian Potman die in 2018 het initiatief nam voor een Truckrun in de Hof van Twente. Indien je de Truckrun financieel wilt ondersteunen dan kunt u Uw bijdrage overmaken op rekeningnummer NL80RABO0354773496 t.n.v. Truck Run Hof van Twente

Laatst aangepast op maandag, 21 september 2020 22:56
Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.