maandag, 05 oktober 2020 15:47

Help onze Senioren Hengevelde aan stemmen voor de Rabo Club Support actie

Geschreven door

Opnieuw profileert de Rabobank zich met een sympathieke actie om verenigingen en clubs financieel te ondersteunen bij hun werk voor de leden. Een mooi bedrag is in het vooruitzicht gesteld dat verdeeld gaat worden onder alle deelnemende partijen.
Het enige dat gevraagd wordt is het uitbrengen van een stem van de leden van de Rabobank op de vereniging of organisatie waar zijn of haar voorkeur naar uitgaat.
Hoe meer stemmen des te meer geld.
Een prima idee om je eigen club zo aan extra middelen te helpen.

Ook de Senioren Hengevelde zouden het op prijs stellen wanneer ze wat meer armslag krijgen om aandacht aan elkaar te geven. 

Voor de meeste lezers onder ons zal dat stemmen geen probleem zijn, maar veel senioren hebben het hier vaak moeilijk mee. Ze zijn namelijk niet gewend om met een computer om te gaan en laten zo hun stem verloren gaan.
Herinner hen aan deze actie en vertel hun wat ze moeten doen. Respecteer daarbij de privacy en beschaam het vertrouwen niet.

En verder, wat zou het fijn zijn voor onze Hengeveldse senioren om ook van u, jongere leden van de Rabobank, een stem te krijgen. Hebt u er een over, gun hen deze stem.
Het maakt zoveel extra’s mogelijk voor mensen die graag blijven meedoen.
Zie ook www.seniorenhengevelde.nl

Stem dus op de Senioren Hengevelde bij de Rabo Club Support actie.
U vindt hen onder de naam KBO afdeling Hengevelde.
Er kan gestemd worden vanaf 5 tot en met 25 oktober.

Laatst aangepast op maandag, 05 oktober 2020 15:51
Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.