vrijdag, 23 oktober 2020 05:49

Isolatiecollectief nu ook in Hengevelde: Voor iedereen met isolatieplannen

Geschreven door

Isolatieplannen? en wil je dit jaar nog profiteren van korting en subsidie? Maar geen zin in gedoe om alles daar omheen uit te zoeken? In Goor heeft Marianne Hutten een isolatiecollectief gestart om daarbij te helpen. Dit loopt ontzettend goed! Ook inwoners van Hengevelde zijn van harte welkom om aan te sluiten!

Hoe het werkt
Inwoners kunnen hun interesse voor isolatiemaatregelen doorgeven aan Marianne Hutten. Bij voorkeur door het invullen van de vragenlijst. Dat kan digitaal of door een ingevulde vragenlijst voor 31 oktober in te leveren bij Raymond Wegdam, Markesingel 41. Deze vragenlijst is verspreid via een burenbrief, maar kan ook hier gedownload worden. Direct contact opnemen met Marianne Hutten kan ook via 06-41008824 of aanmariannehutten@gmail.com. Marianne Hutten heeft geen commercieel belang. Ze werkt samen met Ecosol Isolatie uit Goor en Tonzon vloerisolatie in Bentelo.

KLIK HIER VOOR DE LIJST

Korting en subsidie
Deelnemers aan het isolatiecollectief krijgen 10% korting op isolatie van dak, muur en/of vloer. Daar bovenop kunnen mensen in aanmerking komen voor de landelijke subsidie. Deze subsidie is tijdelijk verhoogd tot een teruggave van 30% van de kosten. Deze tijdelijke verhoging geldt voor isolatiewerkzaamheden die uiterlijk 31 dec 2020 zijn uitgevoerd. Eén van de belangrijkste voorwaarden voor de landelijke subsidie is dat er minimaal 2 isolatiemaatregelen worden toegepast. De korting van 10% geldt ook als iemand buiten de voorwaarden van de isolatiesubsidie zou vallen!

Vragen, opmerkingen, interesse om mee te doen?
Neem contact op met Marianne Hutten: 06-41008824, aanmariannehutten@gmail.com

 

Laatst aangepast op vrijdag, 23 oktober 2020 07:56
Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.