vrijdag, 20 november 2020 05:44

Hengeveldse kerk gaat weer open voor vieringen

Geschreven door

Alhoewel de coronabesmettingen nog niet ten einde zijn, is er toch een kentering in de goede richting voor kerkbezoekers. Locatieraad geloofsgemeenschap Hengevelde laat aan de redactie het volgende weten.
"Besloten is om de kerk weer open te stellen voor vieringen. Wees dus weer welkom in onze kerk, maar houdt u zich, voor uw eigen en andermans gezondheid, aan de regels die in het Coronabeleid zijn voorgeschreven. Deze zijn meerdere keren in voorgaande edities van de Höfte opgenomen. Belangrijk zijn het ontsmetten van uw handen en het hanteren van de anderhalve meter afstand. Sinds de tweede coronagolf is het dragen van een mondkapje, ook tijdens de viering, (advies Bisschoppen) verplicht. Daarnaast mogen er nog maar 30 kerkgangers zijn en moet u zich daarom vooraf aanmelden. Dit kan bij het secretariaat op woensdagen tussen 09.00 en 12.00 u. tel. 33210, of per email hengevelde@heiligegeestparochie.nl of kerkhengevelde@gmail.com (tot donderdag voor de viering tot 12.00 uur) maar ook bij Ria en Truus privé respectievelijk 333349 en 333693." 

De eerst komende vieringen nog voor de Kerst en Oud en Nieuw zijn:

- Zondag 29 nov 09.30  Gebedsviering werkgroep met zang Cantu.
- Zondag 13 dec 09.30 Woco of gebedsviering vd. Bemt met zang enkele koorleden..

NB: Er kunnen t/m woensdag aanstaande bij het secretariaat nog misintenties worden op gegeven voor in de volgende Höfte.

Laatst aangepast op zaterdag, 21 november 2020 18:27
Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.