Uitglijder bij W.V.V.’34

Ondanks dat de verwachte sneeuw uitbleef, ondervond de vrachtwagen die de volle papiercontainers bij het sportpark Ruperterve ophaalde grote hinder deze week. De containers die door de kerst en oud en nieuw overvol waren afgeladen, konden nog wel uit de sleufsilo worden gehaald, maar bij het plaatsen van de nieuwe lege containers ging het volledig mis. De achterwielen hadden geen grip meer op de glad geworden helling van de sleufsilo. 
Een kraan van Loonbedrijf Pelle moest erbij komen en deze heeft de vrachtauto uit de silo getrokken.
De opgetrommelde wegwerkers Bennie Rupert en Rob Geerlings zorgden ervoor dat de gladheid direct werd opgelost door het blad en papier op te ruimen. De chauffeur van de containervrachtwagen deed nog het verzoek om de containers in het vervolg niet boven de rand van de containers te laden. Bij te hoog opladen, loopt hij de kans zich vast te rijden onder het viaduct richting Almelo.

Daarom het verzoek van de W.V.V.'34 Papierboys het oud papier niet boven de rand van de containers op te pakken, maar met het oud papier uit te wijken naar de grote papier-aanhanger, die verderop links staat opgesteld.