donderdag, 07 januari 2021 11:58

Uitglijder bij W.V.V.’34

Geschreven door

Ondanks dat de verwachte sneeuw uitbleef, ondervond de vrachtwagen die de volle papiercontainers bij het sportpark Ruperterve ophaalde grote hinder deze week. De containers die door de kerst en oud en nieuw overvol waren afgeladen, konden nog wel uit de sleufsilo worden gehaald, maar bij het plaatsen van de nieuwe lege containers ging het volledig mis. De achterwielen hadden geen grip meer op de glad geworden helling van de sleufsilo. 
Een kraan van Loonbedrijf Pelle moest erbij komen en deze heeft de vrachtauto uit de silo getrokken.
De opgetrommelde wegwerkers Bennie Rupert en Rob Geerlings zorgden ervoor dat de gladheid direct werd opgelost door het blad en papier op te ruimen. De chauffeur van de containervrachtwagen deed nog het verzoek om de containers in het vervolg niet boven de rand van de containers te laden. Bij te hoog opladen, loopt hij de kans zich vast te rijden onder het viaduct richting Almelo.

Daarom het verzoek van de W.V.V.'34 Papierboys het oud papier niet boven de rand van de containers op te pakken, maar met het oud papier uit te wijken naar de grote papier-aanhanger, die verderop links staat opgesteld.

Laatst aangepast op donderdag, 07 januari 2021 08:26
Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.