vrijdag, 08 januari 2021 19:38

Eerste Höfte 2021 online

Geschreven door

Het was weer harken deze keer maar hij staat online! De Höfte van januari 2021(KLIK HIER) of klik op het icoontje hierboven.

In ieder geval, er mogen slechts 30 gelovigen worden toegelaten, en houdt u zich voor uw eigen en andermans gezondheid, aan de regels die in het Coronabeleid zijn voorgeschreven.

En zoals altijd de Info Hoek van de Höfte met de plaatselijke ALARMNUMMERs, Nieuws van onze COOP supermarkt en over de kerkbalans: Anders dan voorheen!

 

Laatst aangepast op vrijdag, 08 januari 2021 19:53
Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.