maandag, 18 januari 2021 16:52

Petrusschool voorlopig dicht

Geschreven door

Dineke Hek:

Onlangs hebben we allemaal gehoord dat de basisscholen in ieder geval tot 8 februari gesloten blijven. Dit betekent dat we de komende weken nog doorgaan met het thuisonderwijs. Helemaal onverwacht kwam het bericht niet, maar het was wel even schrikken!

Veel kinderen zullen teleurgesteld zijn: het gemis van vriendjes, vriendinnetjes, de juf en natuurlijk het ‘gewone’ onderwijs is groot. Voor veel ouders ligt er weer een moeilijke puzzel: hoe ga je schoolwerk, eigen werk, huishouden en opvoeding allemaal nog weken combineren en regelen? Ook voor de leerkrachten van onze school was het een flinke tegenvaller: iedereen doet heel erg haar best om het online-onderwijs zo goed mogelijk vorm te geven, maar het is echt minder inspirerend om kinderen via een scherm te zien en te helpen dan live in een klas.

Dit is echter de situatie waar we nu in zitten. Samen maken we er het beste van. We merken dat iedereen zijn beste beentje voorzet en dat we samen heel veel aan kunnen. Mocht het even niet lukken, loop je thuis tegen dingen aan, laat het gerust weten. Samen kunnen we zoeken naar een oplossing.

Hoe gaan de ouders er mee om? Dat kun je binnenkort lezen op Wegdamnieuws!

Laatst aangepast op maandag, 18 januari 2021 16:57
Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.