maandag, 22 februari 2021 06:01

De Petrusschool: van Schoenmaatjes naar Schoolmaatjes

Geschreven door

De Wegdam Foundation Schoolmaatjes, een actie voor en door basisscholen! Waarmee we samen bijdragen aan beter onderwijs en meer speelplezier voor de kinderen in Sierra Leone. De lockdown in het onderwijs heeft voor enige vertraging gezorgd maar afgelopen vrijdag was het zo ver: De overhandiging schoolmaterialen en speelgoed voor leeftijdsgenootjes uit Sierra Leone van de Petrusschool, dit allemaal in een (versierde) schoenendoos. Hulde voor directeur Dineke Hek, zij tilde de actie over de lockdown heen, de actie werd verlengd tot 23 februari!

petr 3

Dit gaat aanstaande woensdag met een zeecontainer mee richting Sierra Leone waar met medewerking van de stichting scholen worden gebouwd.
Hoe mooi zou het zijn als bij de opening deze verrassing klaarligt voor de kinderen! En dat daar vervolgens foto’s van gemaakt worden zodat iedereen kan zien hoe goed het terecht is gekomen! De communicatie met het gebied verloopt namelijk voortreffelijk!
petr 5

En voor scholen:
Hoe mooi is het voor de kinderen (en de leerkrachten natuurlijk) om op deze manier meer te weten te komen over de cultuur in dit Afrikaanse land door de korte lijntjes!
Voor meer informatie kun je bellen met: 06-10175105 of stuur een mail naar redactie@wegdamnieuws.nl .


De bedoeling is dat het een jaarlijks terugkerend gebeuren gaat worden, dus aan iedereen die aan deze editie heeft meegewerkt:


BEDANKT EN TOT VOLGEND JAAR!

petr 6

Laatst aangepast op zondag, 21 februari 2021 20:56
Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.