donderdag, 20 april 2017 14:59

Coop Hengevelde zet zich in voor “Hartgerink fietst tegen kanker”. Zaterdag outlet!

Geschreven door

Carla Hemel: “Zaterdag houden wij een outlet voor de Coop (buiten), met super scherpe acties. De totale opbrengst gaat naar “Hartgerink fietst tegen kanker”. Dit is van 10.00 tot 16.00, lekker onder het genot van koffie en lekkers. Alle collega’s van Marieke Hartgerink (die werkzaam is bij de Coop) helpen die dag vrijwillig een handje mee en hebben zelf ook al gedoneerd in een door hun gemaakte  Vrije gift pot. Zaterdag 22 april doen wij dit niet alleen. “Die Stadlfreunde”bestaand uit Jeroen Hannink, Robert Rietman, Jan Keuper, Marcel Wolterinck komen van 13.00 tot 16.00 uur bij ons muziek maken en ondersteunen de actie. Zij spelen graag in op de wensen van het publiek, er kunnen dan ook bij een vrije gift verzoeknummers worden aangevraagd.
Broekkamp verhuur stelt voor deze dag alle “bier tafels” gratis beschikbaar!"
KLIK HIER VOOR HET BIJBEHORENDE FILMPJE

Laatst aangepast op donderdag, 20 april 2017 15:27
Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.