donderdag, 29 maart 2018 13:29

Veteranencomité Hof van Twente houdt op 7 april de jaarlijkse veteranendag

Geschreven door

"Op 7 april 2018 organiseert de gemeente Hof van Twente in samenwerking met het Veteranencomité Hof van Twente de jaarlijkse veteranendag. Een evenement waar de gemeente haar veteranen die zijn ingezet in dienst van de vrede, nu en in het verleden, bedankt.
Verschillende activiteiten worden op het plein voor het gemeentehuis georganiseerd. Er kan geklommen worden op de klimwand, diverse militaire voertuigen staan opgesteld en er is een heuse veldkeuken aanwezig.

De muzikale omlijsting is in handen van de The Highland Regiment Pipes & Drums uit Deventer.”

Voor nadere informatie kan de website van de gemeente worden geraadpleegd.

Laatst aangepast op donderdag, 29 maart 2018 13:34
Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.