vrijdag, 30 maart 2018 06:00

Koningsdag 2018: Vernieuwend maar ouderwets gezellig

Geschreven door

Ook dit jaar zal er met Koningsdag weer een gezellige fietstocht worden georganiseerd. Dit jaar zal dit worden georganiseerd door Café 't Kooltje / Bistro de Kolenbrander.

"We proberen er een ouderwets gezellige middag/avond van te maken", aldus Brian Kuipers. "Samen met de ouderraad van school zal er een fietstocht worden uitgezet. Tijdens de fietstocht zullen er wederom diverse spelletjes zijn".
Hieronder het programma:

Oproep jeugd Hengevelde: Organiseer het leukste spel en win €100,-

Voor de organisatie van de spelletjes zijn we nog op zoek naar enthousiaste jongens en meiden die een spel willen organiseren! Wij zoeken maximaal 8 spellen. Mochten er meer aanmeldingen komen dan gaat een onafhankelijke commissie beoordelen wie het leukste spel heeft bedacht. Er zijn 3 geldprijzen (€100,-, €75,- en €50,-). Dus meedoen is zeker de moeite waard. De uiteindelijke winnaar wordt bepaald door de deelnemende fietsgroepen. Meedoen mag vanaf groep 8. Aanmelden kan via info@bistrodekolenbrander.nl Meer info omtrent het aanmelden van spellen volgt volgende week via deze website.

kon 13 f aschert 1600x1200Korte route, gezellige centrale post met enkele spellen

Gezelligheid, plezier en vertier voor jong en oud is het doel. Een niet al te lange fietstocht met ca 8 leuke spellen gecombineerd met een gezellige tussenstop. Op de locatie van de tussenstop zullen naast een hapje en een drankje ook enkele van de maximaal 8 spellen zijn. 


Groot speelparadijs bij 't Kooltje 

Na het fietsen genieten van een heerlijk drankje of gezellig met z'n allen wat eten. Voor de kinderen zal er buiten een groot speelparadijs worden ingericht met diverse opblaasattracties. Geen lullig werk, vertelt Don Wentink. "We hebben als ouderraad van de Petrusschool via de zomerfeesten een subsidie gekregen om deze dag nieuw leven in te blazen. We willen er een aantrekkelijke dag van maken voor heel Hengevelde. De parkeerplaats en wei aan de Needsestraat zal veilig worden ingericht. Kinderen kunnen hier vrijuit spelen. De parkeerplaats en wei wordt met hekken afgezet zodat kinderen niet de Needsestraat op kunnen. Er zullen diverse opblaasattracties zijn. We kunnen nog niet alles vertellen. Maar er zal o.a. een groot opblaasbaar voetbalveld staan en tevens een Wipe-out Mega Balls attractie. Bekend van TV. Bij deze versie is er een valkussen rondom de ballen gecreëerd. Hierdoor is de attractie veilig voor jong en oud. Dit is nog niet alles…. Er komt nog veel meer!"   

aloiis
Meer info volgt z.s.m.

Laten we dit jaar weer hopen op mooi weer!

Laatst aangepast op vrijdag, 30 maart 2018 08:26
Redactie WegdamNieuws3

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.