zondag, 15 april 2018 19:34

Muzikaal ontbijt in Kulthurhus de Marke met enthousiasme ontvangen!

Geschreven door

Vanochtend liet de jeugd van Amuzant zich horen.. en hoe!! Het was een erg geslaagde morgen met een lekker ontbijt vooraf in Kulturhus De Marke. De samenspeelgroep van Hengevelde / Markelo liet van zich horen, de Kunst=Tof groep, drumband, twee jamgroepen (bandjes) en vele individuele muzikanten. Ook de onlangs behaalde muziekdiploma’s werden uitgereikt aan 6 leerlingen, gefeliciteerd!! Iedereen bedankt voor de komst, alle sponsoren bedankt en ook alle vrijwilligers die geholpen hebben dit mogelijk te maken. Hieronder enkele foto's:

konke3


konke4

konke5jake

Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.