woensdag, 25 april 2018 06:54

ONE family, ONE goal, ONE day: € 22.000

Geschreven door

De actiedag van de familie Pierik “ONE family, ONE goal, ONE day” ten behoeve van Alpe d’HuZes heeft het geweldig mooie bedrag van € 22.000 opgebracht. De familie is overstelpt met enthousiaste reacties en kijkt met trots terug op het evenement. De opbrengst komt zoals bekend geheel ten goede aan KWF Kankerbestrijding voor onderzoek naar kanker. Team Pierik-Niehoes wil nogmaals iedereen bedanken die het mogelijk heeft gemaakt deze fantastische opbrengst te behalen!

team

Laatst aangepast op woensdag, 25 april 2018 06:57
Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.