vrijdag, 07 december 2018 22:19

Muzikaal Hengevelde massaal richting Haaksbergen

Geschreven door
The Blue Jays The Blue Jays
Zondag vindt in Haaksbergen het huiskamerconcert 'Muziek bij de Buren' plaats. Uniek aan het festival is dat de optredens plaatsvinden in talloze huiskamers verspreid door het dorp. Ook Hengevelde is present, met een deelname van Merle Jolijn (Merle Kuipers), MoNoMaN oNeMaNbaNd (Lennard Kiezenbrink), Die Stadlfreunde (met o.a. Marcel Wolterink en Jan Keuper) en Blue Jays. Zij zullen alle vier op een ander adres in Haaksbergen spelen, tussen 13.00 en 17.00 uur. De optredens zijn vrij toegankelijk zodat iedereen onbeperkt kan genieten van de muzikaliteit en gastvrijheid. Vocalgroup Lef (uit Goor) treedt zondag in Hengelo op. Anke Gerritsen (Vriendin Mike Wolterinck en actief bij de Hengeveldse revue) en Milou Wolterinck zingen in dit bijzondere koor.
KLIK HIER VOOR HET PROGRAMMA
Doel Muziek bij de Buren:
Muziek bij de Buren is in 2013 gestart in Arnhem om lokale muzikanten een podium te bieden en bij te dragen aan hun ontwikkeling. Daarnaast wil het festival bewoners stimuleren om de deur voor elkaar open te zetten en gezamenlijk, zonder financiële drempels, met cultuur bezig te zijn. Stichting Muziek bij de Buren hoopt de leefbaarheid binnen de verschillende wijken te bevorderen en te laten zien hoe gastvrij het dorp en haar bewoners zijn. Muziek verbindt mensen en is bij uitstek een cultuurvorm die verder gaat dan rangen en standen, leeftijden, kleuren en smaken.
MONOMAN
The Monoman

Muziek bij de Buren, een landelijke beweging:
Muziek bij de Buren is door de jaren heen flink gegroeid. Het festival wordt in 2018 georganiseerd in ruim 20 steden in Nederland. Allemaal op dezelfde middag: zondag 9 december! Bekijk de website voor de deelnemende steden.
 
De organisatie:
Muziek bij de Buren is een initiatief van Stichting Muziek bij de Buren Arnhem. Deze stichting ondersteunt steden bij het opzetten van een eigen editie. Elke editie wordt door een lokaal team georganiseerd samen met vele samenwerkingspartners zoals poppodia, muziek- en welzijnsorganisaties. De landelijke organisatie is in handen van Productiehuis026 in Arnhem.
 
Laatst aangepast op vrijdag, 07 december 2018 22:55
Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

2 reacties

 • Reactielink Tanja Lammers zaterdag, 08 december 2018 09:17 Geplaatst door Tanja Lammers

  Bij Rotink Kook en Cadeau liggen programmakranten voor jullie klaar.
  Alle optredens zijn gratis én we hebben gave optredens bij De Kappen; Raebekah en Kayuku.
  Kom gezellig naar Haaksbergen!

  Rapporteren
 • Reactielink Muziek bij de Buren Haaksbergen zaterdag, 08 december 2018 09:15 Geplaatst door Muziek bij de Buren Haaksbergen

  Bij Rotink Kook en Cadeau liggen programmakranten voor jullie klaar.
  Alle optredens zijn gratis én we hebben gave optredens bij De Kappen; Raebekah en Kayuku.
  Kom gezellig naar Haaksbergen!

  Rapporteren

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.