maandag, 18 maart 2019 19:25

Ledenwerfactie KBO: spectaculaire stijging ledenaantal

Geschreven door
De seniorenvereniging KBO Hengevelde maakt een groeispurt door van jewelste! Op 15 maart waren er maar liefst 45 nieuwe leden ingeschreven wat het totaal op 250 brengt. Jan Lansink: ’Het valt niet te ontkennen dat er een gedegen voorbereiding is geweest voor onze ledenwerfactie die in februari van start ging. Maar dat het resultaat de verwachtingen zo zou overtreffen was niet voorzien! Dat een groot deel daarvan tot de jongere senioren gerekend kan worden is een bijzonderheid. Daaruit trekken wij als bestuur de conclusie dat ‘Senioren Hengevelde’ haar plaats binnen de gemeenschap Hengevelde nadrukkelijk bevestigd heeft. Wat niet onvermeld kan blijven is dat de vereniging ook op bestuurlijk vlak de verjonging door gaat voeren hetgeen van invloed zal zijn op de invulling van het programma.

Tevens zal de manier van presenteren en profileren in een moderner jasje gestoken gaan worden. Het bestuur wil op gepaste manier aandacht aan geven aan het fraai behaalde ledenaantal en is dan ook van zins om de nieuw ingeschrevenen trakteren! Wordt vervolgd!”

Laatst aangepast op maandag, 18 maart 2019 19:36
Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.