vrijdag, 21 maart 2014 09:23

Zondag 23 maart 2014 voorstelling ’t Kaspels Jeugdtoneel

Geschreven door

Zondag 23 maart presenteert ’t Kaspels Jeugdtoneel: ’k Wou dat ‘k jou was een vrolijke komedie geschreven door Ellen Dros. Het stuk speelt zich af op een camping en een visser verteld het verhaal: De familie Kraak heeft een grote bungalowtent waar ze met het hele gezin altijd iedere vakantie een paar weken verblijven.

In de loop der jaren is er ook nog een klein tentje bijgekomen. (want kleintjes worden groot) Tegenover de bungalowtent staat een grote luxe stacaravan die door de eigenaar wordt verhuurd. Op een dag zien de kinderen van Kraak een meisje uit de caravan komen. De caravan is dus weer eens verhuurt. “Leuk vriendinnetje misschien” denken ze. Het meisje heeft alles wat haar hartje begeert, maar krijgt niet veel aandacht van haar werkende ouders. Dat is in het gezin van Kraak heel anders. Op een dag komen ze op het idee om te ruilen van leven en dan…

De voorstelling begint om 14:00 uur en de zaal is open vanaf 13:30 uur. Kaartverkoop vanaf 3 maart bij Mirjam Meutstege tel. 0547- 272 542. De kaarten kosten €2,50 per stuk voor zowel kinderen als volwassenen. 

 

Laatst aangepast op maandag, 17 februari 2020 11:32
Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.