zondag 19 mei 2019
Inloggen

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Zaterdag laatste mogelijkheid hout brengen paasvuur!

  • donderdag, 11 april 2019 05:59
  • Geschreven door 
Aanstaande zaterdag van 13.00 tot 15.00 uur zullen de boys van het paasvuur voor de laatste keer aanwezig zijn om uw snoeihout te ontvangen. De week erna wordt het paasvuur netjes op hoogte gebracht, zodat Hengevelde zondag 21 april kan genieten van een mooi paasvuur! Dus vergeet uw laatste snoeihout niet te brengen nu het nog kan! In Bentelo en St. Isidorushoeve is er sprake van een houtstop, is dit zaterdag on Hengevelde ook mogelijk?
Erika Schreijer:

“Geen houtstop. Er kan zaterdag onbeperkt gebracht worden. Een week later is het Pasen, dus deze week hebben we als gewoonlijk nodig voor het op hoogte brengen en netjes maken”.

Laatst aangepast op dinsdag, 09 april 2019 22:03
Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Website: www.wegdamnieuws.nl E-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.

Dorpsagenda powered

sio

agendahvelde

De verhalen van Gijs worden u aangeboden door

Reacties van lezers

Koop bij onze sponsoren

waar

WN op socialmedia

Zoeken op deze site!

Spreuk van de week

Als een man de deur van zijn auto opent voor een vrouw dan weet je een ding zeker

Of de auto is nieuw of de vrouw

Suggesties ? [email protected]

Koop bij onze sponsoren

Koop bij onze sponsoren