donderdag, 11 april 2019 05:59

Zaterdag laatste mogelijkheid hout brengen paasvuur!

Geschreven door
Aanstaande zaterdag van 13.00 tot 15.00 uur zullen de boys van het paasvuur voor de laatste keer aanwezig zijn om uw snoeihout te ontvangen. De week erna wordt het paasvuur netjes op hoogte gebracht, zodat Hengevelde zondag 21 april kan genieten van een mooi paasvuur! Dus vergeet uw laatste snoeihout niet te brengen nu het nog kan!
In Bentelo en St. Isidorushoeve is er sprake van een houtstop, is dit zaterdag on Hengevelde ook mogelijk?
Erika Schreijer:

“Geen houtstop. Er kan zaterdag onbeperkt gebracht worden. Een week later is het Pasen, dus deze week hebben we als gewoonlijk nodig voor het op hoogte brengen en netjes maken”.

Laatst aangepast op dinsdag, 09 april 2019 22:03
Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.