dinsdag, 16 april 2019 07:52

Binnenkort weer cursus Kinder-schminken

Geschreven door
Heb jij dit altijd al eens willen leren? Dan is dit je kans! Wij bieden je deze cursus aan, waarna je automatisch voor meerdere jaren ons Schminkteam Hengevelde komt versterken!  (Dit houdt in dat we er samen voor zorgen dat er tijdens Hengeveldse evenementen door ons geschminkt kan worden)
De kosten van deze cursus bedragen de onkosten voor aanschaf van een schminkpallet en penselen. Gedurende de jaren dat je bij het schminkteam zit, wordt dit pallet kosteloos steeds aangevuld. En hiernaast betaal je 25 euro lesgeld.
In 4 avonden leer je de basistechnieken van het kinder-schminken.  Daarnaast wordt er van je verwacht dat je thuis veel gaat oefenen!!
(WEES OP TIJD, WANT VOL = VOL !!)
De cursusavonden zijn:
IMG 0858 1Dinsdag 14 mei, dinsdag 21 mei, dinsdag 28 mei en dinsdag 4 juni
We starten rond 19.30 uur op de Petrusschool in Hengevelde.
(koffie inloop is vanaf 19.00 uur)
Voor vragen en/of opgave:
Linda Kuenenger - Pelle (06 20 35 6330  na 18.00 uur ’s avonds)                                              
of via de mail:  marcel-en-linda@live.nl
 
Namens bestuur Schminkteam Hengevelde,
Anne ten Heggeler, Danny Vermeij, Miranda Rikkert, Wendy Derkink en Linda Kuenenger
 
Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.