dinsdag 23 juli 2019
Inloggen

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Doorgaan paasvuur op de tocht

  • woensdag, 17 april 2019 03:27
  • Geschreven door 
In 2015 was het nog 'paasvuur in de modder' In 2015 was het nog 'paasvuur in de modder'
Met de huidige droogte en weersverwachtingen is de kans echter groot dat de paasvuren in Hof van Twente niet aangestoken kunnen worden.Twente heeft te kampen met aanhoudende droogte. De Brandweer heeft daarom fase 2 ‘extra alert’ afgekondigd. Dat betekent dat er verhoogde kans is op snelle uitbreiding van een natuurbrand. Dat heeft gevolgen voor de stookontheffing en mogelijk ook voor de paasvuren in onze gemeente. De gemeente neemt donderdagmiddag het besluit over het wel of niet doorgaan van de paasvuren. Evenementen rondom de paasvuren kunnen wel gewoon doorgaan.In Hof van Twente staan maar liefst 20 paasvuren op de planning. Let op: 
Als donderdag blijkt dat de paasvuren wel aangestoken mogen worden, dan geldt sowieso voor elk paasvuur in Hof van Twente een maximale grootte van 500 kuub en een maximale hoogte van 5 meter. De bouwers kunnen zelf bepalen of zij het paasvuur vóór het besluit van donderdag wel of niet verder willen opbouwen. Hen wordt in elk geval gevraagd om te zorgen dat het materiaal veilig ligt.
Wij laten donderdagmiddag weten of de paasvuren in Hof van Twente wel of niet mogen worden aangestoken.
Stookontheffingen
Bij fase 2 vervallen alle verleende stookontheffingen. Dat betekent dat u geen gebruik mag maken van verleende stookontheffingen.
Laatst aangepast op woensdag, 17 april 2019 07:30
Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Website: www.wegdamnieuws.nl E-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.

Dorpsagenda powered

sio

agendahvelde

De verhalen van Gijs worden u aangeboden door

Reacties van lezers

Enquête

Een wensboom: Iets voor Hengevelde?

Ja - 52.7%
Nee - 40.5%

Aantal stemmen: 222
Stemmen op deze enquete is niet meer mogelijk. op: juli 4, 2019

Koop bij onze sponsoren

waar

WN op socialmedia

Zoeken op deze site!

Spreuk van de week

Rijkdom is als je opstaat

en zin hebt aan de nieuwe dag

Moniek Wegdam

 

Suggesties ? redactie@wegdamnieuws.nl

Koop bij onze sponsoren

Koop bij onze sponsoren