donderdag, 09 mei 2019 17:53

Aankondiging collecte voor het Longfonds

Geschreven door
Cees van der Sluijs:”Ik heb de eer organisator te zijn voor Hengevelde samen met Irma Tuinte. Willen jullie aandacht schenken aan de collecte ruim een week vóór 13 mei. De Collecte is van 13 t/m 18 mei
Heel hartelijk dank namens het Longfonds,
 
Cees van der Sluijs
 
Geef voor gezonde longen
13 t/m 18 mei 2019: collecteweek Longfonds
Van 13 t/m 18 mei is de collecte van het Longfonds. Meer dan 33.000 vrijwilligers gaan dan op pad met maar één doel: geld inzamelen voor de strijd tegen longziekten.
Finn is geboren met maar één long. Hij is niet de enige. Meer dan 1 miljoen mensen in ons land hebben een ongeneeslijke longziekte. Voor hen is ademen een voortdurende of terugkerende strijd. Een strijd die ze niet alleen kunnen winnen. Daarom strijdt het Longfonds voor gezonde lucht en gezonde longen. Van 13 t/m 18 mei is de collecte van het Longfonds. Help ook mee! Geef aan de collectant of ga naar longfonds.nl
Laatst aangepast op vrijdag, 19 april 2019 15:48
Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.