vrijdag, 19 april 2019 05:48

Tweede Paasdag Lammetjesdag voor Alpe d'HuZes in Hengevelde!

Geschreven door
Op 2e Paasdag orngainseert het Big Challenge team van ForFarmers een leuke dag voor de gehele familie op het geitenbedrijf van de familie Veelers. De opbrengsten gaan naar volledig naar Alpe d'HuZes. Hiermee helpt u mee kanker de wereld uit te helpen!
Paasbrunch!
De dag begint met een mogelijkheid een paasbrunch te nuttigen. Van 11 tot 13 uur staat in de gezellige “Schöppe” een uitgebreid Paasbuffet voor u klaar! Volwassenen betalen voor dit buffet 15 euro p.p.; kinderen van 4-12 jaar 7,50 euro en de kleintjes tot en met 3 jaar mogen gratis mee. Indien u van de brunch gebruik wil maken, verzoeken wij u tijdig aan te melden! Dit kan via het emailadres: ruud.vanwee@forfarmers.eu . Hierbij geldt: vol=vol!
Lammetjesdag!
Vanaf 13.00 uur is de boerderij geopend voor een bezoek. Voor de kinderen zijn diverse activiteiten, zoals skelter rijden, lammetjes knuffelen, een grote zandbak, geit melken (met leuke prijzen), spijkerbroek hangen. En er is ook een bulkwagen van ForFarmers aanwezig, waar u een foto in mag maken. Tevens kunt u vanuit de skybox de geiten bekijken! Op diverse plaatsen op het melkgeitenbedrijf zullen mensen zijn om uitleg te geven.
Natuurlijk is er ook gedacht aan de innerlijke mens. Er is voldoende aanwezig om de dag door te komen.
Entree bedraagt 2 euro voor volwassenen en 1 euro voor kinderen.
Adres: Vondersweg 2 te Hengevelde.
Graag zien wij u op deze dag. Het belooft een topdag te worden!

Big Challenge Alpe d'HuZes team ForFarmers
 
Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.