dinsdag 16 juli 2019
Inloggen

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Loslopende stieren bij fietsdag Senioren KBO Hengevelde!

  • maandag, 22 april 2019 10:05
  • Geschreven door 

Donderdagmorgen al een flinke drukte bij Kulturhus de Marke! 48 Enthousiaste senioren hadden zich aangemeld om de uitdaging aan te gaan 55 kilometer te fietsen. Achteraf bleek dat de gemaakte keuze goed was. De route ging immers over goede paden in een prachtig natuurgebied rond Haaksbergen. De loslopende koeien met een paar stieren die het pad kruisten zorgden natuurlijk wel voor opwinding maar daar bleef het dan ook bij. Wat ook vermeld moet worden is dat de servicepunten onderweg goed gesitueerd waren. Naast het versterken van de inwendige mens daar werd ook gelegenheid geboden om het onderlinge contact stevig aan te halen. Na terugkomst in Hengevelde kon men aanschuiven in restaurant Pierik voor een heerlijke maaltijd.

fietsdag 1

 

fietsdag 2

 

fietsdag 5

 

fietsdag 4

Laatst aangepast op maandag, 22 april 2019 10:08
Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Website: www.wegdamnieuws.nl E-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.

Dorpsagenda powered

sio

agendahvelde

De verhalen van Gijs worden u aangeboden door

Reacties van lezers

Enquête

Een wensboom: Iets voor Hengevelde?

Ja - 52.7%
Nee - 40.5%

Aantal stemmen: 222
Stemmen op deze enquete is niet meer mogelijk. op: juli 4, 2019

Koop bij onze sponsoren

waar

WN op socialmedia

Zoeken op deze site!

Spreuk van de week

Als je je werk puur doet voor het geld

dat is pas armoede

Suggesties ? redactie@wegdamnieuws.nl

Koop bij onze sponsoren

Koop bij onze sponsoren