maandag, 22 april 2019 10:05

Loslopende stieren bij fietsdag Senioren KBO Hengevelde!

Geschreven door

Donderdagmorgen al een flinke drukte bij Kulturhus de Marke! 48 Enthousiaste senioren hadden zich aangemeld om de uitdaging aan te gaan 55 kilometer te fietsen. Achteraf bleek dat de gemaakte keuze goed was. De route ging immers over goede paden in een prachtig natuurgebied rond Haaksbergen. De loslopende koeien met een paar stieren die het pad kruisten zorgden natuurlijk wel voor opwinding maar daar bleef het dan ook bij. Wat ook vermeld moet worden is dat de servicepunten onderweg goed gesitueerd waren. Naast het versterken van de inwendige mens daar werd ook gelegenheid geboden om het onderlinge contact stevig aan te halen. Na terugkomst in Hengevelde kon men aanschuiven in restaurant Pierik voor een heerlijke maaltijd.

fietsdag 1

 

fietsdag 2

 

fietsdag 5

 

fietsdag 4

Laatst aangepast op maandag, 22 april 2019 10:08
Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.