zaterdag, 27 april 2019 20:49

Koningsdag 2019: Geluk gehad met het weer

Geschreven door
Hengevelde beleefde Koningsdag ondanks een natte start een geslaagde dag.( KLIK HIER voor foto’s en filmpjes)  Het was weliswaar niet zo druk als de voorgaande jaren maar dat mocht de pret niet drukken bij de fietstocht georganiseerd door café 't Kooltje en Bistro de Kolenbrander. Koningsdag 2019 zal de boeken ingaan als een van de natste koninklijke feestdagen uit de geschiedenis. Sinds we Koningsdag vieren is het op de oranje feestdag überhaupt nog niet zo nat geweest, zo stelt Weeronline. Brian Kuipers, hoe kijk je terug op Koningsdag ondanks de omstandigheden? “Ik vind het prima verlopen. Uiteindelijk hebben we wel geluk gehad met het weer. Het zag er 's ochtends niet naar uit dat het nog zo zou worden, heerlijk fietsweer. De meespelende fietsers waren zelf ook erg tevreden. Zelfs de jury was perfect! Tot volgend jaar!”
De prijswinnaars van de fietpuzzeltocht waren:

1e Brummelhuis ( Stefan)
2e Rouweler- Assink
3e Workel ( Roy)

Voor de organisatoren van de spelletjes waren er geldprijzen gereserveerd, 3 geldprijzen (€100,-, €75,- en €50,-). Deze zijn evenredig verdeeld, 5x  dezelfde prijs.

c66677c5 3407 4aca 9f66 702eb284368d 1
Met het weer viel het mee, ook aan de Kleidijk 6a 

Laatst aangepast op zaterdag, 27 april 2019 21:01
Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.