woensdag, 01 mei 2019 20:20

Ze hangen weer; Hulde aan de vrijwilligers

Geschreven door
Op woensdag 17 oktober zijn ze verwijderd, de bloembakken in en rond het centrum van Hengevelde; Vanaf vandaag  hangen ze er weer! Namens de Hengeveldse ondernemersvereniging SIO, Jon Klein Breteler: “In totaal hebben we vandaag met 11 vrijwilligers de 64 grote en 64 kleinere bloembakken opgehangen. Met debutant Harry Groothuis op de tractor van voetbalvereniging W.V.V.’34 was het een hele klus, maar de ‘evaluatie’ bij de Kolenbrander maakt veel goed. Vanaf deze week zal er op iedere woensdag water gegeven worden, tot eind oktober.

voor na

 

lees meer 900

Laatst aangepast op woensdag, 01 mei 2019 20:52
Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.