dinsdag 23 juli 2019
Inloggen

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Ze hangen weer; Hulde aan de vrijwilligers

  • woensdag, 01 mei 2019 20:20
  • Geschreven door 
Op woensdag 17 oktober zijn ze verwijderd, de bloembakken in en rond het centrum van Hengevelde; Vanaf vandaag  hangen ze er weer! Namens de Hengeveldse ondernemersvereniging SIO, Jon Klein Breteler: “In totaal hebben we vandaag met 11 vrijwilligers de 64 grote en 64 kleinere bloembakken opgehangen. Met debutant Harry Groothuis op de tractor van voetbalvereniging W.V.V.’34 was het een hele klus, maar de ‘evaluatie’ bij de Kolenbrander maakt veel goed. Vanaf deze week zal er op iedere woensdag water gegeven worden, tot eind oktober.

voor na

 

lees meer 900

Laatst aangepast op woensdag, 01 mei 2019 20:52
Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Website: www.wegdamnieuws.nl E-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.

Dorpsagenda powered

sio

agendahvelde

De verhalen van Gijs worden u aangeboden door

Reacties van lezers

Enquête

Een wensboom: Iets voor Hengevelde?

Ja - 52.7%
Nee - 40.5%

Aantal stemmen: 222
Stemmen op deze enquete is niet meer mogelijk. op: juli 4, 2019

Koop bij onze sponsoren

waar

WN op socialmedia

Zoeken op deze site!

Spreuk van de week

Rijkdom is als je opstaat

en zin hebt aan de nieuwe dag

Moniek Wegdam

 

Suggesties ? redactie@wegdamnieuws.nl

Koop bij onze sponsoren

Koop bij onze sponsoren