dinsdag 23 juli 2019
Inloggen

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Minister Bijleveld plakt voor Annie

  • zaterdag, 04 mei 2019 20:32
  • Geschreven door 
Ank Bijleveld is zelf minister van Defensie, maar dat weerhield haar om met de lijmkwast op pad te gaan. Zij plakte vanmorgen voor Europarlementslid en CDA-kandidaat nummer vier Annie Schreijer-Pierik. Dit gebeurde in Hof van Twente (buurtschap Zeldam) met inzet van CDA Overijssel en CDA Hof van Twente. (ZIE DIT FILMPJE
De verkiezingen voor het Europees Parlement zijn niet bepaald populair te noemen. Bij de laatste keer nam 37,3 procent van de Nederlanders de moeite om naar de stembus te gaan. Daarom zal Bijleveld in de Hof van Twente de inwoners op de verkiezingen wijzen. "Als Commissaris van de Koning kon ik dat niet, maar nu als minister wel weer. Ik zal mijn best doen", vertelt ze.

EP ANNIE 1

Maar Bijleveld lijkt als landelijk kopstuk een van de weinigen te zijn die campagne voert. "Het is inderdaad heel stil, maar ik denk dat het komende week wel op gang gaat komen. Nu zijn er natuurlijk ook vakanties", probeert ze te verklaren.

Schreijer-Pierik
Bijleveld wil vooral Annie Schreijer-Pierik uit Hengevelde promoten. "Die komt natuurlijk uit mijn gemeente. Maar we zullen ook borden plaatsen voor lijsttrekker Esther de Lange", besluit de Goorse. De Europese Parlementsverkiezingen zijn op 23 mei.
 
Over de Europese verkiezingen later mer op deze site.
EP ANNIE 3
Het eindresultaat van vandaag
 
EP ANNIE 5

Laatst aangepast op zaterdag, 04 mei 2019 20:48
Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Website: www.wegdamnieuws.nl E-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.

Dorpsagenda powered

sio

agendahvelde

De verhalen van Gijs worden u aangeboden door

Reacties van lezers

Enquête

Een wensboom: Iets voor Hengevelde?

Ja - 52.7%
Nee - 40.5%

Aantal stemmen: 222
Stemmen op deze enquete is niet meer mogelijk. op: juli 4, 2019

Koop bij onze sponsoren

waar

WN op socialmedia

Zoeken op deze site!

Spreuk van de week

Rijkdom is als je opstaat

en zin hebt aan de nieuwe dag

Moniek Wegdam

 

Suggesties ? redactie@wegdamnieuws.nl

Koop bij onze sponsoren

Koop bij onze sponsoren