dinsdag 16 juli 2019
Inloggen

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Keet Cactus met de Heinoos: Meer dan 150 bezoekers

  • zondag, 05 mei 2019 19:14
  • Geschreven door 
Jongerenketen staan te boek als drankschuren, maar ze zijn vooral een plek waar jonge mensen zich ontwikkelen. Het beeld van drankschuren is deels te wijten aan de keetbezoekers zelf, maar door álles aan drank op te hangen, doe je het fenomeen ’keet’ tekort. Keten zijn ontstaan omdat er een gat in de markt was, er waren geen voorzieningen voor jongeren. Het is meer dan een plek waar drank wordt gebruikt, het is een sociaal fenomeen.” Zo was de in de Hengeveldse keet Cactus volle bak op zaterdagavond: Livemuziek met de Heinoos! ‘Vier gedreven muzikanten die gaan voor energieke, eerlijke en spontane muziek in de streektaal, en elk optreden tot het uiterste gaan’. Sander ten Thije: “Het idee is ontstaan omdat zij een keet tour deden waar je je voor op kon geven en daar werden wij voor uitgekozen! Met meer dan 150 bezoekers uit onder andere Saasveld, Ruurlo, Beckum, Neede, Bentelo en natuurlijk Hengevelde kunnen we spreken van een zeer geslaagde avond!” Hieronder een filmpje en meer foto’s:

KLIK HIER VOOR EN FILMPJE:"Na minuut drie wordt het interesant" volgens Sander. 

aaaaa keet cactus 6
Ruim 50 kratten bier

aaaaa keet cactus 8
De tourbus van de Heinoos

aaaaa keet cactus 7
De feesttent naast keet Cactus

aaaaa keet cactus 9

 

 

Laatst aangepast op zondag, 05 mei 2019 19:34
Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Website: www.wegdamnieuws.nl E-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.

Dorpsagenda powered

sio

agendahvelde

De verhalen van Gijs worden u aangeboden door

Reacties van lezers

Enquête

Een wensboom: Iets voor Hengevelde?

Ja - 52.7%
Nee - 40.5%

Aantal stemmen: 222
Stemmen op deze enquete is niet meer mogelijk. op: juli 4, 2019

Koop bij onze sponsoren

waar

WN op socialmedia

Zoeken op deze site!

Spreuk van de week

Als je je werk puur doet voor het geld

dat is pas armoede

Suggesties ? redactie@wegdamnieuws.nl

Koop bij onze sponsoren

Koop bij onze sponsoren