woensdag, 05 juni 2019 14:22

Zonnebloem 70 jaar!

Geschreven door

De Zonnebloem Nederland bestaat dit jaar 70 jaar, daarom zijn er het hele jaar door verschillende activiteiten voor zowel de gasten als vrijwilligers.
Zo konden gasten worden aangemeld voor een gratis dag gebruik van de Zonnebloemauto. Er werden 70 dagjes uit verloot onder de aangemelde gasten.Vanuit de afdeling Hengevelde/ Isidorushoeve hebben wij twee gasten aangemeld die een speciale wens hadden voor een uitstapje. Mevr. Jo Grefte was een van de gelukkige winnaars, die samen met de vrijwilligers Diny Vossebeld en Bernadette ten Thije een bezoek heeft gebracht aan een kennis  van haar die ze lange tijd niet had gezien en op de terugweg werden haar broer en schoonzus bezocht.Jo heeft genoten van deze heerlijke dag die werd afgesloten met een etentje.
Wilt u ook met een familielid gebruik maken van de Zonnebloemauto, op www.zonnebloem.nl vindt u alle informatie.

De Zonnebloemafdeling Hengevelde is in bezit van het benodigde pasje,

Dit hebt u nodig als u de auto huurt en gebruikt. Voor informatie kunt u contact opnemen met Ria Doeschot, Tel.0547-333538

Laatst aangepast op woensdag, 05 juni 2019 14:30
Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

1 Reactie

  • Reactielink annet ottink zaterdag, 08 juni 2019 11:58 Geplaatst door annet ottink

    Wat heeft Jo genoten , toen ze terug kwam op de afdeling straalde ze nog helemaal. Dames van de Zonnebloem bedankt namens team TMZ afdeling Kievit en Jo Grefte.

    Rapporteren

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.