zaterdag, 08 juni 2019 23:22

Coop Hengevelde steunt actie Mees- tegen-SMA!

Geschreven door
Carla Hemel:” "DANKJEWEL" voor alle klanten die hun statiegeld bon gedoneerd hebben voor deze actie in de Coop.  Vanaf half april stond er een deponeer bus bij de kassa en flessenautomaat in de Coop. Heel wat bonnetjes zijn er gescand. De teller kwam uit op een mooi bedrag van €246,50. Dit hebben we afgerond naar een mooi bedrag van €300,- ". 
De cheque werd vandaag in ontvangst genomen.

Thijs Rupert: ”Om geld in te zamelen voor onderzoek naar SMA-behandeling hebben we ons spontaan ingeschreven voor het fietsen van de 11-steden tocht op aanstaande maandag, 2e Pinksterdag. Doneren kan nog op onze actiepagina https://www.spieractie.nl/team/mees-tegen-sma .
Verder willen we alle mensen in Hengevelde en lezers van Wegdamnieuws bedanken voor het medeleven dat velen getoond hebben door kaarten of berichtjes te sturen en door onze actie te steunen”.

Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.