dinsdag 16 juli 2019
Inloggen

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Kleurrijk in de Hof, ouderwets gezellig

  • zondag, 07 juli 2019 06:58
  • Geschreven door 
Gezellig! Dat is een van de eerste wooorden die de nieuwkomers hier leren, want dat vinden Nederlanders belangrijk. Nou! Dat is gelukt zaterdag op Kleurrijk in de Hof! (KLIK HIER voor foto's en filmpjes) Allerlei culturen door elkaar die aan heel Nederland bewijzen dat het gewoon kan! Gerechten, gewoontes en gebruiken worden uitgewisseld, de dialoog wordt gezocht: Kleurrijk in de Hof een toonbeeld voor integratie! En beste mensen: Komend jaar weer een kans op het grandioze jaarlijkse evenement in Goor voor het gemeentehuis Kleurrijk in de Hof is een jaarlijks evenement voor alle inwoners uit de Hof waarbij ontmoeting tussen de verschillende culturen centraal staat.Er zijn de laatste jaren veel nieuwe mensen uit diverse landen bijgekomen.
Deze mensen hebben grote behoefte kennis te maken met de Nederlandse samenleving. Ook hopen de kinderen nieuwe vriendjes en vriendinnetjes te maken.

kleurrijk 2019 58

Tijdens Kleurrijk bieden verenigingen, geloofsgemeenschappen en organisaties uit de Hof diverse activiteiten aan op het gebied van sport, cultuur, muziek, dan en eten. U kunt hier gratis aan deelnemen.
Een prachtig en ontspannen en creatieve ontmoeting! U komt toch ook de volgende keer?
In en rondom het gemeentehuis Hof van Twente in Goor.

Laatst aangepast op zondag, 07 juli 2019 07:46
Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Website: www.wegdamnieuws.nl E-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

1 Reactie

  • Reactielink wim petersen maandag, 08 juli 2019 08:41 Geplaatst door wim petersen

    Hallo, beste R.W.
    Bijna 100 handtekeningen opgehaald voor de Griekse vermoorde Kostopoulos en voor de dwaze moeders van Istanboel. Bedankt. Kleurrijk was een dans-, eet- en mensrechtenfeest.

    Rapporteren

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.

Dorpsagenda powered

sio

agendahvelde

De verhalen van Gijs worden u aangeboden door

Reacties van lezers

Enquête

Een wensboom: Iets voor Hengevelde?

Ja - 52.7%
Nee - 40.5%

Aantal stemmen: 222
Stemmen op deze enquete is niet meer mogelijk. op: juli 4, 2019

Koop bij onze sponsoren

waar

WN op socialmedia

Zoeken op deze site!

Spreuk van de week

Als je je werk puur doet voor het geld

dat is pas armoede

Suggesties ? redactie@wegdamnieuws.nl

Koop bij onze sponsoren

Koop bij onze sponsoren