dinsdag 16 juli 2019
Inloggen

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

27 juli Beachtennis toernooi: 'Vette samenwerking met Hengover'

  • dinsdag, 09 juli 2019 06:08
  • Geschreven door 
Over een aantal weken is het alweer zo ver, de 5e editie van het Beachtennis toernooi. Zoals jullie misschien wel weten gaat Beachtennis een vette samenwerking aan met Hengover City 2019. Al het geweldige dat je gewend bent van Beachtennis met een legendarische afterparty in zomerse sferen. Vanaf 17.00u brandt de strijd los op het eigen stukje Wimbledon-Beach. De line-up voor de afterparty is gevuld met o.a. Puinhoop Kollektiv, FEESTNATION, BendeVanEllende, en nog veel meer. De aanmeldingen stromen al binnen (zitten al bijna voor 50% vol). Dus, heb jij je nog niet opgegeven? Doe dit dan snel via www.hengover.nl/tickets, kies hierbij voor een combiticket en verzeker jezelf van een plek bij Beachtennis en Hengover.
De organisatie.
Laatst aangepast op maandag, 08 juli 2019 22:12
Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Website: www.wegdamnieuws.nl E-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.

Dorpsagenda powered

sio

agendahvelde

De verhalen van Gijs worden u aangeboden door

Reacties van lezers

Enquête

Een wensboom: Iets voor Hengevelde?

Ja - 52.7%
Nee - 40.5%

Aantal stemmen: 222
Stemmen op deze enquete is niet meer mogelijk. op: juli 4, 2019

Koop bij onze sponsoren

waar

WN op socialmedia

Zoeken op deze site!

Spreuk van de week

Als je je werk puur doet voor het geld

dat is pas armoede

Suggesties ? redactie@wegdamnieuws.nl

Koop bij onze sponsoren

Koop bij onze sponsoren