vrijdag, 26 juli 2019 20:45

Hengover City is er klaar voor!

Geschreven door
Na een week lang zwoegen op het Zomerfeestenterrein is de organisatie van Hengover City er klaar voor. Ruim 50 vrijwilligers hebben vorige week in zeer warme weersomstandigheden weer een prachtig terrein opgeleverd, met dit jaar het thema ‘stad’. Maar liefst drie verschillende podia’s, met elk hun eigen thema. Het hoofdpodium heet dit jaar ‘This is our Church’, en is een weerspiegeling van een traditionele Amerikaanse kerk. De ‘Karakooltje’ tent en de ‘Bizar van Sjon’ tent hebben ook elk hun eigen aankleding, en dit alles maakt de feeststad compleet. 
Thomas Wegdam namens Hengover: ‘’De opbouw is mooi verlopen deze week! Qua terrein hebben we niet heel veel veranderd ten opzichte van vorig jaar. Dit scheelt behoorlijk in de opbouw. Mensen weten wat ze moeten doen. Daarnaast is alles vooraf uitvoerig gepland. Dit werkt ook makkelijk.’’

Thomas vervolgt: ‘’Morgen trappen we rond 17.00 uur af met het beachtennis toernooi. Zo’n 50 teams zullen strijden om de prijzen. De entree voor bezoekers van het beachtennis is volledig gratis, dus zeker het proberen waard! Daar naast trappen we om 18.30 uur af op het feestterein. Zo’n 15 acts zullen verdeeld over de avond de verschillende podia’s betreden. De weersverwachtingen zien er goed uit, dus wij verwachten een topfeest! Tot morgen allen!’’

Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.