woensdag, 04 september 2019 07:41

Vanavond seizoensopening Senioren Hengevelde

Geschreven door
Vanavond, woensdag 4 september, starten de Senioren Hengevelde hun seizoen 2019-2020. Na een paar maanden vakantie en dus rust voor velen biedt het nieuwe programma weer vele interessante bijeenkomsten en activiteiten. De eerste avond zullen twee ras muzikanten hun kunsten laten horen en zien in de Hebokantine. Aanvang 19.30 uur. Jan Otting en Susan Waanders zullen deze avond een programma brengen met aangename luisterliedjes. Met name Jan Ottink is voor velen in deze regio een fenomeen. Hij is liedjes schrijver, theatermaker, gitarist en saxofonist. Een creatieve duizendpoot die het leven van alle dag met zijn ups en downs op een herkenbare wijze weet te vertalen in mooie liedjes. Ook treedt hij met zijn bekende band al jaren lang op bij diverse feesten en gebeurtenissen. Graag nodigt het bestuur alle leden uit deze gezellige ontmoetingsavond met mooie muziek bij te wonen. Meer nieuws zie www.seniorenhengevelde.nl
Laatst aangepast op woensdag, 04 september 2019 10:55
Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.