zondag, 27 oktober 2019 06:48

W.V.V.’34 oud ijzer actie met speciale dank

Geschreven door
Afgelopen zaterdag was het weer zover: Editie 24 van de W.V.V.’34 oud ijzer actie georganiseerd door het J.A.C.’94. Dit alles onder de bezielende leiding van de kersverse 50-jarige ijzerkoning Bert Mensink. Een kleine 25 man gingen deze ochtend op pad met zeven tractoren en twee auto’s met aanhanger om binnen en ver buiten Hengevelde het oude ijzer in te zamelen. Hoe kijkt men terug op deze actie van vandaag? Jelle ten Thije namens de W.V.V.’34 Jeugd Activiteiten Commissie: ”Het was sowieso een geslaagde dag, het is allemaal weer soepel verlopen en we waren ook nog eens mooi op tijd klaar. Naderhand natuurlijk gezellig naborrelen en eten. In totaal hebben we drie containers ingeleverd en daarnaast nog één met speciale metalen. We zien de laatste jaren dat het aantal kilo’s langzaam maar zeker afneemt maar toch blijft dit een hele goede actie voor ons, we verwachten rond de 3000 euro opgehaald te hebben deze zaterdag! De speciale dank van de organisatie gaat uit naar Geurs loon- en transportbedrijf die wederom de locatie om het ijzer te verzamelen en te sorteren beschikbaar hebben gesteld, inclusief kantine en een kraanmachinist!”
KLIK HIER voor foto's.
Laatst aangepast op zaterdag, 26 oktober 2019 20:18
Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.