woensdag, 30 oktober 2019 21:30

Pfas, stikstof: “Als dit langer duurt gaan we het allemaal merken!’

Geschreven door
26 arrestaties vandaag op dag van bouwprotest, veel files op de snelwegen. Bouw- en infraondernemers, baggeraars en hoveniers hebben tot het begin van de middag op het Malieveld actiegevoerd tegen het stikstofbeleid en de PFAS-norm. Een Hengeveldse aannemer over de Pfas en stikstofcrisis: “De grotere projecten hebben er nog geen last van en bij ons valt het tot nu toe ook nog wel mee al merken ook wij wel dat het rustiger is dan normaal rond deze tijd. In het geval dat gemeentes wachten met het afgeven van vergunningen, vooral in het geval als dit langer gaat duren dan gaan we dit allemaal merken! Dan mag er met dat Pfas verhaal straks geen schop meer in de grond! Van Loon, Grondverzet en Transportbedrijf  Geurs zijn er niet voor niets drie werknemers naar Den Haag geweest vandaag.  Wij aannemers zijn aan handen en voeten gebonden, het enige dat we kunnen is afwachten. Als er iemand komt die stelt vervolgens een norm dat ga je er in ieder geval vanuit dat er goed over nagedacht is, dat de gevolgen in beeld zijn. Maar dat lijkt nu niet het geval. We gaan zien wat de toekomst brengt na vandaag, ik miste wel de saamhorigheid wat de opkomst op het Malieveld betreft, dat was bij de boeren toch wel anders!”
Laatst aangepast op woensdag, 30 oktober 2019 21:34
Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.