zondag, 03 november 2019 20:26

Kulturhus de Marke uitgebreid per 1 november

Geschreven door

Kulturhus de Marke beschikt vanaf vrijdag 1 november over een aantal nieuwe materialen. De buurtsportcoaches van Hof van Twente hebben samen met de SSGH en alle vrijwilligers de handen in een gestoken om het gebruik van de zaal nog prettiger te maken. De kasten van de basisschool zijn aangevuld en voorzien van nieuw materiaal, maar ook andere gebruikers kunnen nu van wat extra groot materiaal gebruik maken. Nieuwe materialen in de vorm van: nieuwe mattenkar + extra turnmatjes (6x) een turnblok en een extra trampoline. Verder is er heel veel klein materiaal aangeschaft. Alles is netjes ingericht en met zorg opgeruimd. We hopen dat iedereen hier na elk gebruik ook weer voor zorgt. We zullen gelamineerde foto’s ophangen om jullie wat hulp te bieden waar alles weer netjes komt te staan. Hier zal de komende weken aan gewerkt worden. We zijn er ontzettend blij mee en we hopen jullie ook! Veel beweegplezier!

materialen 2

 

materialen 3

 

materialen 4

 

materialen 5

Laatst aangepast op zondag, 03 november 2019 20:29
Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.