dinsdag, 05 november 2019 05:26

Aanstaande zaterdag: Snertactie Petrusschool

Geschreven door
Zaterdag is de jaarlijkse snertactie van de ouderraad van de Petrusschool. Alle leerlingen van groep 7 en 8 gaan dan ’s middags op pad voor de verkoop van heerlijke erwtensoep en rookworst van slagerij Brummelhuis; Ook te koop op het schoolplein! De opbrengst van deze actie gebruikt de ouderraad voor allerlei zaken, die binnen het onderwijs en het schoolgebeuren zorgen voor wat extra’s voor de leerlingen. Hierbij kan gedacht worden aan diverse festiviteiten, zoals Sinterklaas, Kerst en Pasen, maar ook aan investeringen in het schoolplein en spelmateriaal. Het motto van de ouderraad (OR) is al jaren: “Door een zeer actieve OR is het bij ons op school voor ieder kind net iets leuker, interessanter en beter.”

 
De erwtensoep is natuurlijk heerlijk om meteen ’s avonds op te eten, maar kan ook ingevroren worden. Op het schoolplein is het mogelijk om snert te proeven en natuurlijk ook om het te kopen.
Wij hopen op een goede verkoop. Allemaal alvast bedankt!
Eet smakelijk!!!
 
Bedankt!
 
Laatst aangepast op dinsdag, 05 november 2019 08:52
Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.