donderdag, 05 december 2019 11:13

Alles goedgekomen met Sint en Piet? Lees het hier!

Geschreven door
Het is 5 december. Altijd een spannende dag! Zou Sinterklaas weer op de Petrusschool komen? De Vlogpiet was de afgelopen dagen regelmatig te zien in zijn vlogs. Hij was zijn baret kwijt. Waar zou die zijn? Alle kinderen hebben dagen lang gezocht: in de zandbak, in het fietsenhok, op het dak en natuurlijk ook binnen in de school. Maar, nergens was de baret.
Om half negen stonden alle kinderen van de Petrusschool buiten op het plein. Er werden Sinterklaasliedjes gezongen, er werd gedanst. Opeens zagen we Vlogpiet op het dak. Maar waar was Sinterklaas?
Vlogpiet zou de aankomst van Sinterklaas regelen. Maar, hij was veel te druk met het zoeken van zijn baret en het maken van vlogs. Gelukkig zagen oplettende kinderen opeens de baret, boven in de vlaggenmast. Was hij daar blijven hangen toen Vlogpiet de Sinterklaasvlag in top hees?
Toen Piet de baret weer op had, vertelde hij dat hij Sinterklaas met de helikopter verwachtte. Maar ja, het was mistig, dus we zagen niets. Opeens hoorden we wel geluid. En daar kwam Sinterklaas, achterop de trekker van Sven. Twee Pieten renden er met de staf achteraan. (zie DIT FILMPJE)
Sinterklaas heeft vandaag een bezoek gebracht aan alle groepen, waar iedereen genoot van de rare fratsen van de Pieten en de verhalen van de Sint. En natuurlijk was er voor alle kinderen een mooi cadeau.
Een geweldige dag! Dank u wel Sinterklaas!

5 DEC 10 P SCHOOL 2
De Vlogpiet heeft zijn baret terug!

5 DEC 10 P SCHOOL 3

Sint en Piet zijn aangekomen op het schoolplein

5 DEC 10 P SCHOOL 4

Laatst aangepast op donderdag, 05 december 2019 11:18
Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.